Activiteiten Kalender 2019

 

Zaterdag 23 november 2019 – Workshop, “Van geometrie naar energie”

Een inspirerende workshop, waarbij we met behulp van numerologie, astrologie, geometrische kaarten en vormen uitgebreid in gaan op hoe de geometrie overal om ons heen versleuteld, zicht- en voelbaar is. Hoe herken je dit en hoe kun je dit naar je dagelijks leven en de thema’s die op dit moment actueel zijn voor jou, vertalen? Hierbij maken we ook gebruik van meditatie, muziek en beeld, zodat je ervaart en ontdekt wat dit jou laat zien en hoe je deze bijzondere symboliek in jezelf kunt integreren.
 
Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur.
Kosten: 65,00 euro p.p. inclusief koffie/thee/lunch.
 
 

Vrijdag 29 november 2019 – “Soul dancing avond”

Soul Connexion organiseert weer een Soul dancing avond. Een inspirerende avond waarbij we elkaar op zielsniveau ontmoeten door middel van de diverse soorten soul music. Hierbij gaat het om ervaren wat klank, muziek, trilling en de diverse muziekstijlen met je doen. Waar wordt je blij van, waar krijg je energie van?
Dans met je eigen Soul en de Soul van de ander
 
Tijd: 20:00 uur tot 23:00 uur.
Kosten: 15,00 euro p.p. inclusief koffie/thee.
 
 

Zaterdag 14 december 2019 – Workshop, “Kennismaken met Sound healing”

Ontdek wat klank en trilling met je doet en wat het in beweging zet. Met o.a. de shrutibox, klankschaal, drum en stemgeluid maak je kennis met de verschillende klankkleuren en wat voor uitwerking/gevoel dat op jou heeft. Klank wordt van oudsher in vele culturen gebruikt om balans/harmonie in je lichaam en geest te brengen. De geluidstrillingen hebben een helende werking, ondersteunen en bevorderen je levensenergie en geven je een fijn en ontspannen gevoel. Tevens ga je ervaren wat de relatie met de chakra’s is.
 
Ervaar en beleef Sound healing.
 
Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur.
Kosten: 65,00 euro p.p. inclusief koffie/thee/lunch.
 
 

Zaterdag 28 december 2019 – “End of the Year – Soul dancing avond”

2019 dooft bijna haar licht om in 2020 weer in volle glorie aan de horizon te verschijnen en wat is het mooi om dit tijdens deze Soul dancing avond te vieren. Afscheid nemen van het oude en het nieuwe te verwelkomen. De muziek, klanken en ritmes begeleiden jou hierbij om krachtig en opgeladen het nieuwe jaar te omarmen.

Kom jij ook?
 
Tijd: 20:00 uur tot 23:00 uur.
Kosten: 15,00 euro p.p. inclusief koffie/thee.
 
 

Adres

Veenderveld 90, Roelofarendsveen.

Voor een Sound healing of een Sound journey is het mogelijk om met een eigen vrienden of familie groep te komen, laat het ons weten.

 
We kijken er naar uit om je te ontmoeten.
 
 
Liefdevolle groeten,
Patricia en Ben