Activiteiten Kalender 2019

 

Zondag 29 september 2019 – “Open dag, Soul Connexion”

Het Bewustzijnscentrum waar je energie ontvangt, je kunt opladen en kunt verbinden met gelijkgestemden. Door middel van energetische sessies, sound healing, soul dancing avonden, workshops en inspirerende ontmoetingen.

Tijdens de Open dag kun je kennismaken met Soul Connexion, de energie, korte workshops: “sound healing, soul dancing, geometrie”, activatie en verkoop van kristallen/edelstenen en meer.

 
Tijd: 11:00 uur tot 16:00 uur.
Toegang is gratis.
 
 

Zaterdag 12 oktober 2019 – Workshop, “Creatief leven”

Aan deze workshop kunnen zowel kinderen, vanaf 10 jaar, als volwassenen deelnemen. De workshop heeft als doel om op een luchtige en speelse manier de creativiteit weer in jezelf te ontdekken of te vergroten. Een speels en creatief leven hebben we als kind in onszelf, maar dit wordt soms door allerlei factoren belemmerd. Het is fijn en leuk om deze workshop samen met je kind(eren) te volgen. De workshop geeft inzicht en energie om creatief door het leven te gaan.
 
Tijd: 13:00 uur tot 16:30 uur.
Kosten: 30,00 euro p.p. inclusief koffie/thee.
 
 

Vrijdag 25 oktober 2019 – “Soul dancing avond”

Voor de eerste maal organiseert Soul Connexion, Soul dancing avond. Een bijzondere avond waarbij we samen op reis gaan door diverse soorten soul music. Hierbij gaat het om ervaren wat klank, muziek, trilling en de diverse muziekstijlen met je doen. Waar wordt je blij van, waar krijg je energie van?

Dans met je eigen Soul en de Soul van de ander om elkaar op zielsniveau te ontmoeten.
 
Tijd: 20:00 uur tot 23:00 uur.
Kosten: 15,00 euro p.p. inclusief koffie/thee.
 
 

Zaterdag 16 november 2019 – Workshop, “Van geometrie naar energie”

Een inspirerende workshop, waarbij we met behulp van numerologie, astrologie, geometrische kaarten en vormen uitgebreid in gaan op hoe de geometrie overal om ons heen versleuteld, zicht- en voelbaar is. Hoe herken je dit en hoe kun je dit naar je dagelijks leven en de thema’s die op dit moment actueel zijn voor jou, vertalen? Hierbij maken we ook gebruik van meditatie, muziek en beeld, zodat je ervaart en ontdekt wat dit jou laat zien en hoe je deze bijzondere symboliek in jezelf kunt integreren.
 
Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur.
Kosten: 65,00 euro p.p. inclusief koffie/thee/lunch.
 
 

Vrijdag 29 november 2019 – “Soul dancing avond”

Soul Connexion organiseert voor de tweede maal, Soul dancing avond. Een inspirerende avond waarbij we elkaar op zielsniveau ontmoeten door middel van de diverse soorten soul music. Hierbij gaat het om ervaren wat klank, muziek, trilling en de diverse muziekstijlen met je doen. Waar wordt je blij van, waar krijg je energie van?

Dans met je eigen Soul en de Soul van de ander om elkaar op zielsniveau te ontmoeten.
 
Tijd: 20:00 uur tot 23:00 uur.
Kosten: 15,00 euro p.p. inclusief koffie/thee.
 
 

Zaterdag 14 december 2019 – Workshop, “Kennismaken met sound healing”

Ontdek wat klank en trilling met je doet en wat het in beweging zet. Met o.a. de shrutibox, stemvorken, klankschaal, drum en stemgeluid maak je kennis met de verschillende klankkleuren en wat voor uitwerking/gevoel dat op jou heeft. Klank wordt van oudsher in vele culturen gebruikt om balans/harmonie in je lichaam en geest te brengen. De geluidstrillingen hebben een helende werking, ondersteunen en bevorderen je levensenergie en geven je een fijn en ontspannen gevoel. Tevens ga je ervaren wat de relatie met de chakra’s is.

Ervaar en beleef sound healing.

 
Tijd: 10:00 uur tot 16:00 uur.
Kosten: 65,00 euro p.p. inclusief koffie/thee/lunch.
 
 

Zaterdag 28 december 2019 – “End of the Year – Soul dancing avond”

2019 dooft bijna haar licht om in 2020 weer in volle glorie aan de horizon te verschijnen en wat is het mooi om dit tijdens deze Soul dancing avond te vieren. Afscheid nemen van het oude en het nieuwe te verwelkomen. De muziek, klanken en ritmes begeleiden jou hierbij om krachtig en opgeladen het nieuwe jaar te omarmen.

Kom jij ook?
 
Tijd: 20:00 uur tot 23:00 uur.
Kosten: 15,00 euro p.p. inclusief koffie/thee.
 
 

Adres

Veenderveld 90, 2371 TX Roelofarendsveen.
 
 
We kijken er naar uit om je te ontmoeten.
 
 
Liefdevolle groeten,
Patricia en Ben