Een bijzondere zomer, de zomer van 2018. Record na record is verbroken, temperaturen van 35°C zijn inmiddels niet vreemd meer. We beginnen er gewend aan te raken, is het een dag 23°C dan voelt het “fris” aan. Grasvelden hebben steeds meer moeite hun groene kleur vast te houden en bomen laten spontaan hun takken en bladeren vallen. Door de warmte worden we gedwongen om het rustiger aan te doen. Op een ander tijdstip naar buiten, intensieve arbeid verschuiven naar vroeg in de ochtend of uitstellen tot de avond.

Inmiddels is de temperatuur tot normale waarde gezakt en kunnen we onze dagelijkse activiteiten weer oppakken. Door de diverse regenbuien begint het gras langzaam terug te kleuren naar groen en leven de bomen en struiken op.

Wat heeft mij geïnspireerd deze zomer?

– Een bijzondere reis.
– De elementen, (vuur, aarde, lucht en water).
– Uitdagingen buiten mijn comfortzone.

Door deze te ervaren heb ik grenzen verlegd en heb hierdoor inzicht gekregen in diverse thema’s. Ze inspireren me om door te gaan op het pad wat ik nu bewandel. Ze laten zien dat alles een reden heeft waarom iets gebeurt. Komen de volgende woorden bij me op: “vertrouwen, daadkracht, doorzettingsvermogen”.

Welke uitdaging heb jij deze zomer ontmoet, waar mag jij op vertrouwen?

 
Fijne en zonnige dag.

 

Overzicht blog