Inspiratie en de vakantie

Het is vakantie tijd, een moment van: genieten, rust, leuke dingen doen, reizen, andere culturen, inspirerende ervaringen, zon, zee, zwemwater/zwembad of een sportieve activiteit. De vakantie maakt dat er ruimte is om de dagelijkse dingen te laten voor wat het is en op een andere manier de dag in te vullen. Geen reistijd om naar het werk te hoeven, geen school of andere verplichtingen.

De laatste voorbereidingen – oppas voor de hond of kat, het huis en de planten. Koffer inpakken en alles nogmaals checken. “Paspoort, eten mee voor onderweg?”. Nagezwaaid door familie of vrienden gaat de reis beginnen, om voor een bepaalde periode naar een ander onderkomen te gaan.

Deze zomer ben ik met een klein gezelschap, drie weken naar een ander continent geweest. Een mooie ervaring, we hebben een rondreis gemaakt langs diverse bijzondere plaatsen. Heb veel gezien en veel inspiratie opgedaan. Inmiddels is de vakantie achter de rug en is het vreemd hoe snel ik in het oude ritme zit, het lijkt alsof ik nooit ben weg geweest. Duik ik dieper in de ervaring van deze reis dan komen de herinneringen direct weer boven en weet ik dat het een plek in mijn hart heeft gevonden.
 
Hoe is jouw vakantie of reis geweest en wat heeft jou geïnspireerd?
 
Een fijne zomer.
 

Overzicht blog