Duo coaching

“Een mooie manier om snel tot de kern van de situatie te komen. Hierbij wordt gewerkt met een mannelijke- en vrouwelijke coach.”
 
 
Samen met mijn collega hebben wij een eigen manier van Duo coaching ontwikkeld. Waarbij wij als mannelijke- en vrouwelijke coach gezamenlijk het traject begeleiden. Tijdens de coachgesprekken maken wij ook gebruik van diverse hulpmiddelen. Zoals: sound, muziekinstrumenten, een zelf ontwikkeld relatiespel en meer. Zo komen wij snel tot de kern van de situatie.
 
Onze ervaring is dat de combinatie van Duo coaching met de diverse hulpmiddelen een mooie ingang biedt. Hierdoor wordt vanuit verschillende invalshoeken naar de coachvraag gekeken.
 
Door actief samen te werken met de cliënt(en), wordt een goed resultaat behaald.
 
Wij hanteren, drieluik sessies. Hetgeen allereerst inhoudt dat er drie sessies van 1,5 uur ingepland worden.
 
Ten tweede vindt er voorafgaand een intake gesprek van 30 minuten plaats. Om kennis te maken en de coachvraag duidelijk te krijgen.
 
Zo zetten wij dit bijvoorbeeld in bij: persoonlijke- of zakelijke conflicten. Maar ook bij een scheiding of andere situaties waar hulp bij nodig is. Uiteraard werkt dit ook goed bij de Relatie check-up.
 
Daar de sessies op maat gemaakt worden, zijn de tarieven afgestemd op de coachvraag van de cliënt(en).
 
 
Klik voor het maken van een intake gesprek of informatie op de contactformulier button.