Welkom op de blog, met als hoofd thema: ”Inspiratie”.

Dinsdagochtend, ik heb een afspraak met mijn coach. Na elkaar begroet te hebben komen we beiden (zij en ik) tot de conclusie dat de coaching voldoende is geweest. We blikken terug op de afgelopen periode. Hierdoor wordt duidelijk dat ik de mogelijkheid heb gecreëerd om belangrijke keuzes te maken. Eén hier van is het starten van een eigen praktijk, waarbij ik mijn talenten en vaardigheden ga inzetten en delen.

De sprong in het diepe –
 
– Spannend, omdat niets zeker is.
– Uitdaging, omdat ik de stap heb gezet.
– Dankbaar, omdat ik dit mag doen.
– Vreugde, omdat het me blij maakt met de hulpbronnen te mogen werken, waar ik me mee verbonden voel.

Het geeft me energie – door deze energie ben ik geïnspireerd en gemotiveerd, sta ik open voor verbinding. Is er behoefte om naar buiten te gaan en te lachen naar iedereen. Ik zou willen roepen: “Mensen, kijk naar jezelf, kijk naar de ander, kijk om je heen – er is zoveel moois te zien en te ervaren.” Maar dan dienen we de deur van ons hart open te zetten, zodat het licht naar binnen kan stromen. Waardoor we elkaar inspireren en inzicht krijgen in onze processen.

Dit gaat zeker niet van zelf, maar kijken we terug dan zien we dat we een heel eind op weg zijn. Alles gebeurt met een reden, niets gebeurt zomaar. We hoeven de inspiratie en de vreugde alleen maar binnen te laten, te verwelkomen en een prominente plaats in ons leven te geven. Ieder moment van de dag kunnen we de keuze maken om iets te doen of te laten.

 
Een fijne week.

 

Overzicht blog