De lente ontvouwt zich in een snel tempo, overal opent het leven zich aan de bomen en struiken. De takken worden voorzien van groene blaadjes en gele, witte of roze bloemen. Prachtig om naar te kijken, mijn camera maakt overuren. Het is fijn om in het opwarmende landschap te zijn, de vogels waar te nemen die met hun snavels aan takjes trekken om vervolgens hun nesten mee te bouwen. De frisse geur opsnuiven, de lammetjes en de schapen die zich over de velden verspreiden. Nog even en de koeien grazen
weer in de weilanden, wat een mooie tijd.
 
De lente zet aan tot het doorbreken van de rustfase van de winter, waardoor vernieuwing plaatsvindt. Deze fase is nodig om te transformeren en te herstellen, om in de lente periode weer met vernieuwde energie op pad te gaan, elkaar te inspireren en te motiveren.
 
Het inspireert mij tot het starten van nieuwe dingen, zoals het volgen van een cursus. Maar ook het uitwerken van zaken die in de stilte lagen te wachten. Welke idee├źn of plannen liggen bij jou in stilte wachten om naar boven te komen? Breng ze naar buiten en geef er vorm aan. Het is nu de juiste tijd voor daadkracht, actie en groei.

 
Een fijne dag.

 

Overzicht blog