Inspiratie en SUC6

 
Om mijn LinkedIn pagina meer inhoud te geven, ben ik op zoek gegaan naar inspirerende bloggers. Wat mij opviel was dat er binnen het grote veld, veel op zichzelf staande werelden zijn met hun eigen cultuur en spelregels. Hieronder enkele werelden waar ik kennis mee heb gemaakt.
 

De Opel wereld

Hier vind je enthousiaste Opelrijders die met hun Oltimer (strak opgepimpt) naar ontmoetingsplaatsen rijden om kennis, onderdelen en nog veel meer met elkaar te delen. Leuk om te vermelden is dat sinds kort de Opel Record Sprint weer op de weg rijdt. (Zie foto bij de blog of Google even voor dit type auto).
 

De Astrologie wereld

Ook een wereld op zich, waar een ieder die zich hiermee bezighoudt een bijdrage levert. Van het schrijven of lezen van artikelen, boeken, blogs etc. Tot het verzorgen en geven van symposiums, studiedagen en opleidingen. Eenmaal de ingang gevonden dan gaat er een spreekwoordelijke wereld open waar je maanden in kunt rondlopen zonder je te vervelen.
 

De Zaken wereld

Hier zijn voor mij, diverse deuren open gegaan waar ik tot voor kort geen weet van had. Zo zijn er veel zakenmensen die een boek schrijven, worden er veel tips en cadeaus (uit)gedeeld en is er bijna in iedere stad of dorp een Open Coffee of een andere vorm van een Netwerk.
 
Dit brengt me bij de titel van deze blog Inspiratie en SUC6 en wat zegt het?
Er zijn diverse betekenissen, zoals: iets tot een goed einde brengen, de uitkomst of het resultaat van iets.
 
Graag laat ik je kennismaken met de numerologische (energetische) uitleg van SUCCES. Hierbij heb ik een verrassende ontdekking gedaan. Uitgaande van de algemene betekenis van dit woord had ik verwacht dat het een waarde van 1 of 5 zou hebben. Maar het blijkt anders te zijn.
 

De benadering vanuit de numerologie

Bij oprecht succes, stroomt de bezieling automatisch mee de wereld in. Als deze fibe wordt oppakt dan wil de ander zich ermee verbinden, mee in contact komen. Het absorberen en eigen maken. Hierbij kun je denken aan mensen die een moeilijke strijd overwonnen hebben, er sterk en krachtig uitgekomen zijn en hun succesverhaal met de buitenwereld delen. Waardoor anderen geïnspireerd raken om ook door te zetten of moeilijke situaties te overwinnen, (de energie van het succes wordt zonder ruis overgedragen en ontvangen).
 
Wanneer het niet oprecht of vertekend is, kan het van het één op andere moment uit elkaar vallen. Waardoor je gedwongen wordt om dat wat je de wereld inbrengt opnieuw te bekijken, te veranderen of aan te passen. Bijvoorbeeld of het product, de dienst op de juiste manier vervaardigd of tot stand gekomen is of dat het met de juiste intentie wordt uitgedragen of gedeeld. Het kan ook zijn dat er eerst onzekerheden of angst overwonnen moeten worden, alvorens je te kunnen verbinden met het oprechte succes.
 

Tip

Onderzoek voor jezelf hoe jij succes ervaart, stroomt het vrij de wereld in of zijn er hindernissen die nog overbrugd mogen worden?
 

Veel succes

 

Overzicht blog