Inspiratie, kristallen en edelstenen

Al op jonge leeftijd ben ik geïnspireerd geraakt door kristallen en edelstenen. Ik weet nog goed dat ik in een winkeltje rondliep waar ze deze verkochten. Vol bewondering keek ik mijn ogen uit en wilde alles mee naar huis nemen. Daar mijn financiële budget niet verder reikte dan wat zakgeld bleef het bij een rozekwarts. Ze kreeg een mooi plaatsje op mijn kamer zodat ik haar regelmatig kon vasthouden en naar kon kijken.

Om van mijn passie mijn werk te maken ben ik recentelijk samen met mijn collega naar een groothandel in kristallen en edelstenen geweest en owh, owh wat was dit fijn. Dezelfde gevoelens van toen kwamen weer boven, ik wilde ze allemaal aanraken, er naar kijken en meenemen. Na enkele uren vol vreugde, hebben wij diverse soorten, specifieke en geometrische geslepen vormen gevonden om een mooi assortiment samen te stellen.

 

Ben je op zoek naar iets speciaals, laat het ons weten.

 
Bij aankoop van een kristal of steen kunnen wij, indien gewenst deze samen activeren. Wil je ze ontmoeten en aanschaffen? Dit kan op afspraak. info@inspiratievindtmens.nl
 
Klik op de button voor een greep uit de diverse soorten en vormen.

 

Kristallen en edelstenen