Inspirerende activiteiten

 
Ontmoeten, kennismaken en inspireren. Op een originele manier met elkaar in contact en in verbinding komen.
De ondergenoemde spelen bieden de mogelijkheid om dit te bereiken. Het kennismaken ontstaat spontaan en zijn voor allerlei groepen toepasbaar.
 

Voorbeelden van doelgroepen kunnen zijn:

– Ondernemers.
– Familie.
– Verenigingen.
– Collega’s.
– Vrienden.
– Huwelijk.
– Event.
– Etc.
 

Visitekaartjesspel

Op een leuke manier en met behulp van jouw visitekaartje maak je kennis met andere ondernemers. Ontdekken en ervaren wat jouw visitekaartje over jou vertelt.
 

Kennismakingsspel

Op een inspirerende manier word je tijdens een ontmoeting in contact gebracht met de ander en ontdek je verrassende kwaliteiten, eigenschappen van elkaar. Dit spel wordt voorafgaand op maat gemaakt met betrekking tot de specifieke doelgroep en is zeer geschikt voor mensen die elkaar nog niet kennen.
 

Kennismakings- en visitekaartjesspel

Door beide spelen met elkaar te combineren is het mogelijk om eerst op zoek te gaan naar jouw kwaliteiten en eigenschappen en aansluitend te kijken of de boodschap op jouw visitekaartje overeenkomt met wat je tijdens het kennismakingsspel hebt ontdekt.
 

Kwartetspel

Op een ludieke manier ga je met elkaar “kwartetten”, dit doe je door vragen aan elkaar te stellen. Hierdoor is het mogelijk om snel met elkaar in contact te komen en kom je meer te weten over jezelf en je medespelers.
 

Wat is het doel van deze spelen?

Op een inspirerende- en spontane manier kennis met elkaar maken. Hetgeen de samenwerking, de teamgeest en wederzijds begrip bevordert. Het dient ook als kennismaking voor groepen die elkaar nog niet eerder hebben ontmoet of elkaar beter willen kennen.

De prijs is op aanvraag en afhankelijk van de specifieke doelgroep en grootte van de groep.
De spelen zijn geschikt van 6 tot 200 personen. De duur van de spelen wordt in onderling overleg vastgesteld.

 
Laat je inspireren en neem vrijblijvend contact op voor meer informatie of een afspraak.