Inspiratie vindt mens en het Lorelei vrouwenfestival 2019 evenement, Zomer 2

Het festivalseizoen is weer van start gegaan. Niet alleen voor de festivalbezoeksters maar ook voor festivalmedewerksters. Ik ben zeer verheugd te mogen deelnemen aan het Lorelei vrouwenfestival, Zomer 2 in Zeewolde. De eerste maal dat ik als deelneemster en workshopgeefster op het festival ben.
 

Even voorstellen

Mijn naam is Patricia Beekman en heb een praktijk in Roelofarendsveen (Zuid-Holland) en Dronten (Flevoland). Ik geef inspirerende sessies waarbij ik onder andere gebruik maak van de Energetische kaarten van Janosh, Numerologie, Astrologie, Symboliekvertaling en de Geometrische vormen. Daarnaast houd ik me bezig met de activatie, verkoop van kristallen en edelstenen en neem ik deel aan diverse festivals, beurzen en evenementen.
 

Waarom het Lorelei vrouwenfestival?

Ik vind het super dat een groep inspirerende vrouwen al diverse jaren dit mooie festival organiseert. De deelneemsters en medewerksters worden uitgedaagd om vanuit liefde, samenzijn, zang en dans, de vrouwelijke energie te verbinden. Waarbij alle facetten van het vrouwelijke gekoesterd, gevoeld en ontmoet mogen worden. Dit heeft mij gemotiveerd om als deelneemster en workshopgeefster, deelgenote van het festival te zijn.
 

Workshop, “Van Geometrie naar (vrouwelijke) Energie”.

Een leuke en originele workshop, waarbij we met behulp van Numerologie, Astrologie, de Energetische kaarten van Janosh en de Geometrische vormen gaan onderzoeken, ervaren en voelen. Wat laten getallen, dierenriemtekens, planeten en de geometrie over het VrouwZijn zien en hoe kun je dit in je dagelijks leven integreren.
 
Ik kijk er naar uit je te ontmoeten en om er samen een mooie workshop van te maken.
 
 
Liefdevolle groeten,
Patricia
 
 

Naar voorpagina