Om te delen

Leuk om te weten, leuk om te delen – veel plezier met lezen.
 

De planeet Mars

– Symbool: zie afbeelding.
– Diameter: 6794 km (ca.8)km.
– Rotatietijd: 24 uur 37 minuten.
– Samenstelling kern: Fe en Ni.
– Omloopsnelheid rond de zon: 687 dagen (1,88 jaar).
 
– Mars is gekoppeld aan het dierenriemteken: ram.
– Mars is vanaf de zon gezien de 4de planeet in ons zonnestelsel.
– Mars is vernoemd naar een god uit de Romeinse mythologie.
– Mars hoort bij het element: vuur.
 
 

Astrologische kenmerken van mars

Vurigheid, passievol, actief, sexualiteit, wilskracht, broeierigheid, dadendrang, agressiviteit, ongeduldig, doorzettingsvermogen, uitdaging of conflict aangaan, strijdvaardig, gedrevenheid, aanpakken, pionier.
 
Van 31 maart 2019 tot 17 mei 2019, loopt mars door het teken tweelingen. Wat houdt dit in: vuur, daadkracht, inspiratie, agressie, felheid of prestatiegerichte energie in de communicatie, de verbinding, het handelen in het contact met jezelf en de buitenwereld. Afhankelijk welk huis mars en tweelingen vertegenwoordigen en welke aspecten ze met andere planeten maken.
 
Interessant is om te kijken wat mars in tweelingen voor jou doet, welke invloed oefenen zij uit? Kan jij het extra vuur, de daadkracht waarnemen in de communicatie? Het kan zijn dat je krachtiger bent in je woorden, dat je duidelijker en vuriger spreekt dan anders. Of dat je meer felheid of agressie ervaart in de communicatie.
 

Deze stand, mars in tweelingen kan ook zorgen voor:

Dat je nu de inspiratie hebt om het boek te schrijven wat al jaren in je gedachten zit. Dat je dochter een fantastische spreekbeurt houdt over haar bijzondere hobby. Dat je het moeilijke gesprek wat je steeds hebt uitgesteld met je moeder nu durft aan te gaan. Dat je je collega ongezouten vertelt dat hij moet ophouden met jou te kleineren. Dat je de moed hebt om in het openbaar met anderen te delen dat je al jaren worstelt met een verslaving.
 
 
Wil je hier meer over weten neem vrijblijvend contact op via onderstaande button.  
 

Foto boven artikel: wikipedia.org

 

Contactformulier