Referenties

Eva
“Vaak denken mensen bij een numeroloog of astroloog aan iemand die in een schimmig achteraf kamertje de toekomst voorspelt. Niets is echter minder waar. Jaren geleden al maakte ik kennis met deze interessante en intrigerende professie. Al tijdens dat allereerste consult, dat plaats had ergens in de jaren ’80 was ik verbaasd omdat mij dingen verteld werden die ik nog nooit met iemand had besproken. Ik werd me ook bewust van karaktereigenschappen en talenten die ik nog niet eerder zo bewust had aangekeken.

Onlangs had ik het genoegen Patricia te ontmoeten tijdens een netwerk-event van Open Coffee Dronten. Niet lang daarna had ik met haar een gesprek over de getallen van mijn geboortedatum. Wederom werd ik geraakt door dat wat Patricia uit mijn getallen wist te destilleren. Ze vertelde me niets nieuws maar bevestigde vooral wat ik als wist. Dat is voor mij ook de meerwaarde van zo’n gesprek.

Een gesprek met Patricia kan je helpen wanneer je bijvoorbeeld voor lastige keuzes staat. Nee, ze gaat je niet vertellen wat je moet doen, maar ze brengt je dichter bij jezelf en bij dat wat in jou ligt verscholen. Je krijgt als het ware een blauwdruk van jezelf. Herkennen en erkennen wie jij bent zal je dan wél helpen de juiste keuze te maken”.

 
Jos
“Het eerste woord dat bij me opkwam na het lezen van mijn Numerologisch profiel was “handvatten”. De informatie in het profiel geven mij handvatten waarmee ik bewuster in mijn leven kan gaan staan. De ruimte om het profiel te bespreken geeft een verdieping in het begrijpen van het profiel”.