Relatie coaching

“Een mooie manier om snel tot de kern van de situatie te komen. Bovendien wordt er gewerkt met één op één coaching en duo coaching .”
 

Waarom duo coaching?

Zo hebben wij ervaren dat duo coaching goed werkt tijdens het coachingstraject en relatie check-ups. Omdat zowel de mannelijke- als vrouwelijke energie ingezet wordt. Bovendien maken wij gebruik van diverse hulpmiddelen. Zoals bijvoorbeeld: sound, muziekinstrumenten, astrologie en zelf ontwikkelde bewustwordingskaarten.

Zodat wij snel tot de kern van de situatie kunnen komen. Hetgeen ook een mooie ingang biedt om vanuit verschillende invalshoeken naar de coachvraag te kijken. Door actief samen te werken met de cliënt(en), wordt een goed resultaat behaald.
 

Hoe werken wij?

Door een coachingstraject aan te bieden. Hetgeen in overleg met de cliënt(en) wordt samengesteld. Voorafgaand is er een kennismakingssessie van 30 minuten. Om zo de coachvraag en de situatie duidelijk te krijgen. En waarbij ook het traject doorgenomen wordt.
 

Wanneer relatie coaching of duo coaching?

Bij persoonlijke- of zakelijke conflicten. Een Scheiding maar ook bij een Relatie check-up.
 

Tarief

Kennismaking, 30 minuten – 35,00 euro.
Daar het traject op maat gemaakt wordt, is het tarief hier op afgestemd. Hetgeen tijdens de kennismaking besproken wordt.
 
 
Klik voor een afspraak of meer informatie op de button van het contactformulier.