Soul Connexion

Sound healing, Sound journey, Djembé sessies voor kinderen en volwassenen en Inspirerende ontmoetingen…..
 

Onze missie

De missie van Soul Connexion is als eerste op zielsniveau verbinding maken met jezelf en gelijkgestemden. Waarbij we elkaar inspireren en motiveren. Ten tweede de krachten bundelen. Vanuit liefde, éénheid en gelijkwaardigheid. Maar ook gezamenlijk het Nieuwe tijdsbewustzijn vorm geven.
 

Onze diensten

Deze bestaan onder andere uit: Sound healing, Sound journey, Djembé sessies voor kinderen en volwassenen en inspirerende ontmoetingen. Het is ook mogelijk om met een groepje, je eigen instrumenten mee te nemen. We gaan dan gezamenlijk een eigen sound maken. Hoe mooi is dit?
 

Hoe kun je ons ontmoeten?

Via: één op één- en groep-sessies, een festival, een evenement of de website.
 

Waar?

In Dronten en Roelofarendsveen.
Hier hebben wij een ruimte – die speciaal is/wordt ingericht voor een Sound healing of een Sound journey. Bovendien lig je onder een mooie sterrenhemel op een matje met een dekentje/kussentje. En is het volop genieten van de diverse zachte en subtiele klanken.

Zoals; ocean drums, native flutes, klankschalen, handpannen en meer. Heerlijk wegdromen. Waarbij je het gevoel hebt even buiten tijd en ruimte te zijn. Helemaal ontspannen en tot rust komen. Maar ook om te ontladen en weer op te laden.
 

Mocht je met een groepje vriend(inn)en, collega’s, familie voor een Sound- of een Djembé sessie willen komen? Dan is dit ook mogelijk. Laat het ons weten via het contactformulier.
 
Wij kijken er naar uit je te ontmoeten.
 
 
Hartelijke groeten,
Patricia en Ben