“Via de Mens vindt de inspiratie haar weg in de vorm.”
 
 

Kennismaken met Inspiratie vindt mens

Waar de Mens centraal staat. Waarbij begeleiding en ondersteuning bijdragen aan het welzijn van de cliënt. Bovendien wordt er actief met de cliënt samengewerkt om het beoogde doel te bereiken. En zijn wederzijds vertrouwen, openheid en respect belangrijke componenten.”
 
 

Stel je zelf even voor

“Mijn naam is Patricia Beekman en ben al meerdere jaren werkzaam in mijn praktijk. De diversiteit van mijn werkzaamheden zorgt er voor dat geen dag hetzelfde is. Waardoor ik gemotiveerd en enthousiast ben. Ik kan makkelijk schakelen en combineren wat mijn diensten ten goede komt.”
 
 

Waar word je blij van?

“Wanneer een cliënt na een sessie met een fijn- en goed gevoel naar huis gaat.”
“Wanneer een cliënt na enkele sessies inzicht krijgt in zijn of haar thematiek.”
 
 

Je richt je onder andere op astrologie, coaching en klankbeleving, leg uit?

“Het is bijzonder om tijdens het coach traject samen met de cliënt een reis door zijn of haar leven te maken. Om te onderzoeken waar knelpunten zitten of waar iemand vastloopt. Voor mij is coachen reflecteren, luisteren wat er gezegd wordt. En dit naar praktische- en herkenbare beelden vertalen. Zodat de cliënt begrip en inzicht krijgt in zijn of haar situatie. Waardoor het aangepakt en opgelost wordt.”

“Een astrologische consult biedt snel hulp en inzicht zeker in combinatie met coaching. Want door gebruik te maken van de horoscoopgegevens van de cliënt, wordt doelgericht aan de hulpvraag gewerkt.”

“Mijn ervaring is door ook klankbeleving in te zetten, lichaam en geest beter tot rust komen. Wat ontspanning en harmonie geeft. Ter ondersteuning van dit innerlijke proces kunnen ook bloesem remedies worden ingezet.”
 
 

Wat wil je de lezer meegeven?

“Belangrijk is om goed voor jezelf te zorgen en te luisteren naar wat jij nodig hebt.”

“Laat je bovendien inspireren door de natuur, aangename klanken, ontspanning, stilte of een goed gesprek. Waardoor je de balans in jezelf herstelt en versterkt. Hoe meer je jezelf ontmoet, hoe meer je vanuit je hart gaat leven.”
 
 
Wil je meer weten of heb je interesse in een sessie, neem vrijblijvend contact op.