Kennismaken middels een interview met de initiatiefneemster van Inspiratie vindt mens

 

Stel jezelf even voor

“Mijn naam is Patricia Beekman en mijn praktijk is gevestigd in Roelofarendsveen (Zuid-Holland) en in Dronten (Flevoland). Hier ontvang ik cliënten voor inspirerende, goede gesprekken en sessies”.
 

Wat heeft jou geïnspireerd?

“Meerjarige specialistische opleidingen, een inspirerende wandeltocht, een sabbatical jaar”.
 

Wat vind je belangrijk in het leven?

“Humor en plezier, dit verlicht het leven. Spontane ontmoetingen en goede gesprekken, het volgen van en luisteren naar mijn hart”.
 

Wat bied je jouw cliënten?

“Inzicht, bevestiging en bewustwording. Dit doe ik door middel van: luisteren, afstemmen, verbinding en symboliekvertaling”.
 

Vertalen van symboliek?

“Alles is symboliek, denk maar aan de hiërogliefen uit het oude Egypte. Deze dienden als sleutels om kennis over te dragen. Wat ik doe is dit omzetten naar een herkenbaar beeld en wat zo mooi is, is dat ieder voorwerp, symbool of iets wat je steeds tegen komt vertaald kan worden”.
 

Wat wil je de lezer meegeven?

“Dat het bijzonder is om te zien wat er tijdens een gesprek of sessie ontstaat. Door de herkenning worden thema’s duidelijk, hetgeen motiverend werkt waardoor de ander weer verder kan”.
 

Wil je nog iets delen?

Ja, een passie die ik al lange tijd heb, heeft nu vorm gekregen. Samen met mijn collega hebben wij een assortiment samengesteld van diverse kristallen en edelstenen, welke geactiveerd of ingezet kunnen worden tijdens een sessie en voor de verkoop dienen.
 
 
Dank voor het interview Patricia.

Wil je meer weten over hoe zij jou kan helpen, heb je interesse in een sessie of ben je op zoek naar een speciaal kristal neem vrijblijvend contact op.