Kennismaken middels een interview met de initiatiefneemster van Inspiratie vindt mens en Soul Connexion.

 

Stel jezelf even voor

“Mijn naam is Patricia Beekman en heb een werkruimte in Dronten (Flevoland) en Roelofarendsveen (Zuid-Holland). Mooie locaties voor diverse activiteiten zoals: Duo coaching, Sound healing, Sound journey, één op één, Djembé en groep-sessies, Relatie check-up’s, Astrologie en inspirerende ontmoetingen.”
 

Wat inspireert jou?

“De vijfjarige astrologie opleiding, het beschrijven en uitwerken van interessante astrologische planeetstanden, een wandeltocht, Sound healing, Sound journey sessies”.
 

Wat vind je belangrijk in het leven?

“Humor en plezier, dit verlicht het leven. Spontane ontmoetingen, goede gesprekken en het volgen van en luisteren naar mijn hart”.
 

Wat wil je de lezer meegeven?

“Dat het bijzonder is om te zien wat er tijdens een sessie ontstaat. Hoe mooi en ontspannen een Sound journey werkt. Hoe fijn het is om een plaats te hebben waar je gelijkgestemden kunt ontmoeten. Samen praten over wat je bezig houdt in het leven. En om bovendien om samen de connectie met elkaar te maken”.
 
 
Dank voor het interview Patricia.
Wil je meer weten over hoe zij jou kan helpen, heb je interesse in een sessie of ben je op zoek naar een speciaal kristal neem vrijblijvend contact op.