Kennismaken middels een interview met de initiatiefneemster van Inspiratie vindt mens en Soul Connexion.

 

Stel jezelf even voor

“Mijn naam is Patricia Beekman, mijn praktijk en het Bewustzijnscentrum zijn gevestigd in Roelofarendsveen (Zuid-Holland). Een mooie plek voor diverse activiteiten zoals: Sound healing/journey, Soul dancing avonden, Workshops, Eén op één sessies, Energetisch werk en Inspirerende ontmoetingen.”
 

Wat heeft jou geïnspireerd?

“Meerjarige specialistische opleidingen, een inspirerende wandeltocht en Sound healing sessies”.
 

Wat vind je belangrijk in het leven?

“Humor en plezier, dit verlicht het leven. Spontane ontmoetingen en goede gesprekken, het volgen van en luisteren naar mijn hart”.
 

Wat wil je de lezer meegeven?

“Dat het bijzonder is om te zien wat er tijdens een sessie ontstaat. Hoe mooi en ontspannen een Sound healing/journey werkt en hoe fijn het is om een plaats te hebben waar je gelijkgestemden kan ontmoeten. Samen praten over dat wat je bezig houdt in het leven of Soul to Soul te dansen en om samen de connectie met elkaar te maken”.
 

Wil je nog iets delen?

Ja, een passie die ik al lange tijd heb, heeft nu vorm gekregen. Samen met mijn collega hebben wij een assortiment samengesteld van diverse kristallen en edelstenen, welke geactiveerd of ingezet kunnen worden tijdens een sessie en voor de verkoop dienen.
 
 
Dank voor het interview Patricia.
 
 
Wil je meer weten over hoe zij jou kan helpen, heb je interesse in een sessie of ben je op zoek naar een speciaal kristal neem vrijblijvend contact op.