Mijn passie voor astrologie

De eerste kennismaking met astrologie en het duiden van een horoscoop is in 2000 geweest. Doordat ik een basiscursus ben gaan volgen. Dit gaf inzicht in de levensvragen waar ik toen mee bezig was. Hierdoor heb ik ontdekt dat astrologie veel meer inhoudt dan een horoscoop voorspelling in de krant of een tijdschrift.

Toch heeft het nog jaren geduurd voordat ik de stap heb gezet om me er verder in te verdiepen. Dit gebeurde namelijk enkele jaren geleden toen, bij gevolge een opfrisdag astrologie mijn pad kruiste.

Deze keer sloeg de vonk definitief over en heb ik me aangemeld voor de 5 jarige astrologie opleiding. Zo werden er magische deuren geopend waar ik het bestaan niet van wist. En kan ik hier nog steeds uren rondkijken, lezen, luisteren en leren.
 

Wat kan astrologie voor jou betekenen?

Een horoscoop biedt veel inzicht in innerlijke- en uiterlijke processen. Bovendien reflecteert het op diverse manieren en laat o.a. zien hoe je met gevoel, denken, willen en doen omgaat.

Daarom is het een mooie manier om zichtbaar te maken wat je nodig hebt of wilt veranderen. Bijvoorbeeld om verder te kunnen, iets af te ronden of los te laten. Misschien vind je het ook interessant wat een bepaalde planeetstand laat zien. Zo kan je horoscoop op diverse manieren geduid worden.
 

Mogelijke vragen of thema’s kunnen zijn:

– Wat kan ik doen om mijn relatie te verbeteren?
– Wat past bij mij als ik van baan wil veranderen?
– Waarom nu dit conflict met mijn partner/werkgever?
– Anders………….
 

De astrologische sessie

Aan de hand van je horoscoop gaan we gezamenlijk jouw vraag beantwoorden. Hierbij maak ik de vertaalslag, waardoor er inzicht ontstaat die jij in je dagelijks leven of situatie kunt toepassen.

Voor het maken van een horoscoop heb ik specifieke gegevens nodig. Te weten: geboorte datum, -plaats en -tijd.
Indien niet bekend, dan kun je dit opvragen bij de gemeente waar je bent geboren.
 

Tarief

65,00 euro (inclusief gesprek van één uur en voorbereiding).
 
 
Klik voor het maken van een afspraak.
op de contactformulier button.
 
Klik voor interessante wetenswaardigheden
op de Astrologie journaal 2020 button.