Astrologie

“Eenmaal door deze deur en er ontvouwt zich een geheel nieuwe wereld.”
 

Hoezo en waarom

Astrologie kent een lange geschiedenis en heeft de hedendaagse kijk op de wereld mede beïnvloed. Ook heeft het diverse veranderingen en aanvullingen ondergaan. En is het zowel esoterisch, spiritueel, psychologisch als wetenschappelijk bestudeerd.

Bovendien valt er nog steeds veel te ontdekken, hetgeen dit vakgebied zo interessant en bijzonder maakt. Want als afgestudeerd astrologe volg ik regelmatig publicaties, nieuwsbrieven, vaktijdschriften, websites en lezingen van gerenommeerde astrologen. Dit om mijn vakkennis op peil te houden, informatie bronnen te raadplegen en up to date te blijven.

Wat ik zo bijzonder vind is dat er vooruit, achteruit en in het heden gekeken kan worden. Gebeurtenissen uit het verleden kunnen naast gebeurtenissen van nu gelegd worden. Om zo te onderzoeken en te beredeneren hoe dit door en uit kan werken in de toekomst. Waarbij het niet gaat om voorspellen maar te begrijpen wat het tijdsbeeld ons laat zien.

Zo is er op de website van “New Scientist” een artikel verschenen met de titel: “Meer dan een half miljoen ‘nieuwe’ planetoïden gevonden.” Dit geeft de gepassioneerde astroloog weer voldoende stof tot verder onderzoek.

Het is een universeel instrument wat bijdraagt aan de visie en informatie met betrekking tot het universum, sterren, planeten, astroïden, plutoïden en meer. Niets staat stil, alles is in beweging en gebeurt met een reden.
 
 

Wat kan astrologie voor jou betekenen?

De dierenriemtekens, planeten en hun planetaire standen laten zich vertalen naar een horoscoop (blauwdruk). Welke een specifieke verdeling van de tekens, planeten en huizen weergeeft. Waardoor bepaalde karakter eigenschappen van iemand zichtbaar worden. Maar ook hoe je bijvoorbeeld met willen, denken, voelen en doen omgaat.

Het biedt veel inzicht in innerlijke- en uiterlijke processen. En is een mooie manier om duidelijkheid te verkrijgen in bijvoorbeeld: “Waarom je handelt zoals je handelt, waarom je op een bepaalde manier reageert naar je partner of ouders toe.” Ook kan het bijdragen in het maken van een keuze. Om iets af te ronden of los te laten.
 

Mogelijke vragen kunnen zijn:

– “Mijn huidige baan past niet meer bij mij, maar weet op dit moment niet wat ik wil?”
– “Ik wil verhuizen en twijfel of dit het juiste moment is?”
– “Ik ben al een paar weken in conflict met mijn partner, wat kan ik het beste doen?”
– “Anders…………. ”
 
 
Komt dit je bekend voor en wil je inzicht in jouw vraag? Stuur een bericht via het contactformulier.