Astrologische consulten

“Van ieder moment of gebeurtenis is een horoscoop te maken.”
 

Denk bijvoorbeeld aan: een geboorte, een huwelijk, de oprichting van een bedrijf, een verhuizing, een land, een afscheid of anders. Juist door een horoscoop van dat specifieke moment te maken kan het veel informatie en inzicht geven. Het kan ook helpen om een keuze te maken. Hierbij kunnen de actuele planeetstanden (transits) meegenomen worden, waardoor het verloop van een proces zichtbaar wordt.
 
 

Voor het maken van een (geboorte) horoscoop is het volgende nodig:

datum, plaats en tijd (zo exact mogelijk). Indien je geboortetijd niet bekend is, kun je dit opvragen bij de gemeente waar je bent geboren. Met behulp van deze gegevens wordt een horoscoop gemaakt. Waarbij ik de vertaalslag maak en jij kijkt of je dit herkent. Zodat er inzicht ontstaat die je in je dagelijks leven of situatie mee kan nemen.
 
 

Hieronder kun je een keuze maken uit de diverse astrologische consulten.

 

Verrassingsconsult

Tijdens dit consult wordt gebruik gemaakt van zelfontwikkelde astro kaarten. Aan de hand hiervan wordt een driekaart legging gedaan. Welke snel een actueel beeld laten zien van wat er nu gaande is in je leven.

Duur: 30 minuten.
Tarief: 40,00 euro.
 

Kort consult

Op basis van jouw hulpvraag wordt er tijdens dit consult een korte duiding gedaan welke mondeling wordt toegelicht. Laat je verrassen met wat dit jou kan brengen.

Duur: 30 minuten.
Tarief: 40,00 euro.
 

Vier seizoenen consult

Het vier seizoenen consult bestaat uit vier specifieke duidingen. Te weten een lente, zomer, herfst en winterduiding. Hierbij dient jouw geboorte horoscoop als basis. Deze vier seizoensovergangen zijn krachtige oplaadpunten, waarbij we ook met een intentie aan de slag gaan die je zelf formuleert. Super leuk en bijzonder om hier in maart mee te starten.

Wil je hier meer over weten?
Stuur een bericht via het contactformulier, dan informeer ik je hier verder over.

Duur: 1 uur (per sessie).
Tarief: 300,00 euro.
 

Geboorte horoscoop met transits

Voorafgaand aan het consult wordt jouw vraag telefonisch- of per email doorgenomen en een afspraak gemaakt. Waarna ik het consult voorbereid en de transits (de actuele planeetstanden van het moment) hierin meeneem.

Duur: 1 1/2 uur.
Tarief: 90,00 euro.
 

Jaarhoroscoop (solaar)

De jaarhoroscoop loopt van je ene verjaardag naar je volgende verjaardag. En geeft een beeld/indruk van mogelijke tendensen of invloeden die gedurende dat jaar actueel zijn of iets in beweging zetten. Zodra de afspraak gemaakt is bereid ik dit voor en bespreken we gezamenlijk deze horoscoop.

Duur: 1 1/2 uur.
Tarief: 90,00 euro.
 

Op maat gemaakt consult

Het kan zijn dat je meerdere vragen over een specifiek onderwerp/thema hebt. Waar je meer over wilt weten en meerdere consulten voor nodig zijn. Of dat je een schriftelijke duiding wilt. Telefonisch of per mail nemen we jouw aanvraag door en bespreken hoe dit voor jou op maat gemaakt kan worden.

Tarief: in overleg.
 
 

Extra informatie m.b.t. de bovengenoemde astrologische consulten

Wanneer we overeenkomen om een consult doen, ontvang je per mail aanvullende informatie.
De gegevens voor het maken van de horoscoop dienen per mail te worden aangeleverd.
Het korte consult kan ook telefonisch. De overige consulten zijn face to face.