Coaching

“Een mooie manier om tot de kern van de situatie te komen.”
 

Waarom?

Het kan zijn dat je op dit moment coaching nodig hebt om aan je persoonlijke ontwikkeling en groei te werken….. Misschien dat je partner of werkgever meer van je vraagt dan je kunt geven. En je niet weet hoe je hen duidelijk maakt dat jij er even klaar mee bent….. Mogelijk is het tijd voor een fysieke boost. Om zo je energie niveau te versterken….. Bovendien kan het zijn dat je de focus wilt bijstellen. Waarbij je oude emoties of denkwijzes achter je laat. Zodat er nog niet eerder ontdekte gaven en talenten van jezelf naar voren kunnen komen…… Of om kansen te creëeren en te benutten met als doel: een andere baan, een nieuwe studie, woning of relatie…..
 

Hoe help ik jou?

Door: luisteren, vragen stellen, doorvragen, betrokkenheid, advies en ondersteuning. Tijdens het coachen maak ik gebruik van diverse hulpmiddelen. Waaronder astrologie, klankbeleving, bloesem remedies en meer… Waardoor snel duidelijk wordt wat er ten grondslag ligt aan jouw vraag of thematiek. En op deze manier bijdraagt aan een vernieuwd inzicht waar jij weer mee verder kunt.
 

Wat brengt het je?

Persoonlijke groei, innerlijke reflectie, breder inzicht, motivatie boost, balans en evenwicht. Maar ook om makkelijker om te gaan met onverwachte situaties. Want hoe meer je ontdekt wat jouw sterke- en minder sterke kanten zijn. Des te beter en krachtiger je reageert en handelt op wat er in je dagelijkse leven gebeurt.
 

Werkwijze

Een coach traject of losse sessies. Voorafgaand is er een kennismakingsgesprek. Dit om de coachvraag en de situatie duidelijk te krijgen.
 

Tarief

Kennismakingsgesprek: 40,00 euro. Daar het traject of de losse sessies op maat gemaakt worden, wordt het tarief hier op afgestemd.
 
 
Heb je een vraag, wil je meer informatie of wil je een afspraak maken?
Klik op het contactformulier.