Duo coaching – Vanuit het hart

“Onderlaatst benaderde een vrouw uit het dorp ons, voor een probleem met haar zoon. Vanwege zijn ADHD/ASS en angststoornis, was hij vastgelopen, voelde zich angstig en kon niet meer naar school .“Kom gelijk even langs dan kijken we wat er aan de hand is”, appten we haar. Die zelfde middag schoof ze samen met haar zoon bij onze tafel aan.
 
We bespraken met hem wat zijn angstklachten waren en vertelden dat we samen een oplossing zouden vinden. Nadat we veiligheid gecreëerd hadden en het voor hem goed voelde, zijn we gezamenlijk aan het werk gegaan.
 
Na enige tijd werd hij rustiger. We besloten dat het voldoende was voor dat moment en tijdens een volgende sessie hier verder mee zouden gaan. Na een week kwam hij met zijn moeder terug en hebben we op een dieper niveau aan zijn angstklachten gewerkt. Opgelucht verliet hij de ruimte.
 
Na 2 weken ontmoeten we deze vrouw weer. Ze is blij met wat er gebeurd is, ze kan het niet verklaren maar haar zoon is rustiger, heeft minder last van angst en slaapt weer in zijn eigen bed. Wat is dit fijn om te horen, haar zoon die zich beter en rustiger voelt.”

 
Met toestemming van Davinia mogen we bovengenoemd publiceren.
 
 

Ervaringen van de Sound journey

Marian:
“Dank voor een fantastische sessie, heb er enorm van genoten, heb net nog even de storm getrotseerd met mijn viervoeters, weer even het kind in mijzelf verwend.”
 
Miranda:
“Het was heurlijk, ondanks dat ik een stukje gemist heb. Hoe ontspannen kun je zijn!”
 
Evert:
“Sound journey, eerst enigszins sceptisch ingestapt maar even een drempeltje over en je ondergaat de verschillende geluiden als zeer ontspannend en prettig waarvan het effect ook de dagen daarna nog merkbaar blijft. Voor andere twijfelaars een aanrader!”