Waarom een klankbeleving?

“De klanken van de diverse natuurlijke instrumenten zorgen voor een welverdiende ontspanning.”
 
In het dagelijks leven zijn er veel geluiden en klanken om ons heen. Hierbij kun je denken aan: auto-, vlieg- of treinverkeer, (harde) muziek, stemmen van mensen, gekwaak van eenden. Maar ook social media, smartphones en de tv zenden trillingen en frequenties uit. Deze trillingen moeten door het lichaam en de geest verwerkt worden. Wanneer dit onvoldoende gebeurt dan kan er stress en/of spanning ontstaan.
 
Er zijn diverse manieren om tot ontspanning te komen bijvoorbeeld: sporten, dansen, wandelen of met vakantie gaan. Voeg hier een klankbeleving of sound journey aan toe en er ontstaat een prachtige manier om je lichaam en je geest tot rust te brengen.
 
 
Kijk voor de datums bij de agenda en meld je aan.
Wil je met een eigen groep komen (minimaal 2 en maximaal 6 personen), ga voor meer informatie of het maken van een afspraak naar het contactformulier.

 

Sound journey

Met behulp van diverse natuurlijke instrumenten worden verschillende klanken en trillingen, zoals; ocean drums, native flutes, klankschalen, handpannen, gongs en meer, in de ruimte in gebracht. Hierdoor kan het lichaam gaan ontspannen en de geest tot rust komen. Wegdromen, waarbij je het gevoel hebt even buiten tijd en ruimte te zijn.

Een ieder ervaart het op een andere manier. Zo geeft het bij de één – diepe ontspanning, de ander maakt een energetische klankreis en weer een ander voelt zich rustig worden.
 

Locatie

Dronten
 

Kosten

30,00 euro p.p. (1,5 uur).
3 of meer personen: 27,50 euro p.p. (Minimaal 2 tot maximaal 6 personen).
 
Ook heel leuk om samen met familie, vrienden/vriendinnen te doen.
 
 

 

Workshop kennismaken met klankschalen

De klankschaal is een bijzonder en mooi instrument om jezelf weer in rust en balans te brengen. Door de klankschaal aan je dagelijkse ritme toe te voegen klop/draai je de overtollige trillingen los zodat dit afgevoerd wordt en breng je hiermee jezelf weer in balans.
 

Wat ga je doen?

Tijdens deze workshop maak je kennis met de klankschaal, ga je de diverse toonsoorten behorende bij chakra’s in het lichaam ervaren en leer/voel je het verschil tussen de kristallen- en metalen schalen. Bovendien ga je ontdekken wat de trillingen van deze schalen in je lichaam doen. Ook ga je zelf de klankschaal verkennen waarbij je maakt van diverse kloppers.
 

Wat komt er o.a. tijdens deze workshop aan bod?

– Uitleg over de klankschaal.
– Uitleg over de chakra’s.
– Klopper techniek.
– En meer.
 
Mocht je een eigen schaal en kloppers hebben dan kan je deze ook meenemen, (voorzie ze wel van een eigen merkje). Kortom, een leuke activiteit, waarbij je meer inzicht en ervaring krijgt in de werking van de klankschalen.